Tilbage til Om Relocation Syd

Om Relocation Syd

Relocation Syd blev stiftet i juli 2011 af Henrik Laue Petersen, han havde i over 10 år som hoteldirektør taget imod hotelgæster, nu var han klar til at tage imod tilflyttere til Danmark.

Relocation Syd er støt vokset i de seneste år og har udviklet sig til en af provinsens førende relocation firmaer. Der løses opgaver i Esbjerg, Billund, Trekantsområdet, Odense, Sønderborg og Aabenraa. Pr. 1 november 2015 tilbydes også relocationydelser i Midtjylland omkring Århus, Herning og Silkeborg. 1. december 2015 er Nordjylland også koblet på.

Relocation Syd har udviklet sig til at dække hele det vestlige Danmark. Virksomheden bistår globale virksomheder med deres stadigt stigende antal udlandske medarbejdere. Herunder er Relocation Syd også underleverandør til Danmarks førende relocation firmaer. Globale relocation virksomheder samarbejder Relocation Syd også med.

Under "kontakt" kan du læse mere om vores relocation konsulenter, der er klar til at hjælpe.

I forbindelse med den erfaring firmaet har gjort sig, tilbydes virksomheder nu gratis seminar, blandt andet i forhold til det at flytte til Danmark samt de kulturforskelle der er mellem en dansk og udenlandsk arbejdsplads.